Фирма ФЕРИТ ЕООД с. Войводиново е с основна дейност производство на оградна мрежа – работим само с твърди стоманизирани телове. За 45 години опит в производството на оградна мрежа и работа с тел и телени изделия, ФЕРИТ ЕООД изгражда доверие и стил на работа с клиентите си. Фирмата е една от първите, които изплитат оградни мрежи по поръчка на клиента с височина до 5 метра.

Предлагаме Ви голямо разнообразие от плетени поцинковани мрежи, които ще отговорят на Вашите нужди и специфични изисквания!

Поцинковани и с PVC покритие мрежи, с различни отвори, подходящи за направата на прегради, рамки, клетки и други.

Най-изгодната оградна мрежа за ограждане на големи площи е плетената поцинкована мрежа - здрава, сигурна, дълготрайна и ефективна!

Ние, като производител на телени, поцинковани оградни мрежи, оградни пана и бодлив тел, можем да Ви помогнем да направите по-добър избор, като препоръчаме ограда според целите Ви. Не винаги ниската цена означава добър избор. За добрата ограда най-важни са здравината и дългия й живот!

Предимствата на ограда, направена чрез мрежа от поцинкован тел, са сравнително ниската себестойност, лесния монтаж и надеждната защита от животни или нежелани минувачи. Плетената оградна мрежа има и едно уникално предимство - тя не ограничава видимостта. Слънчевата светлина, вятъра и дъжда преминават естествено през мрежата, което я прави дори природосъобразен начин за преграждане.


Произвеждаме всякакви размери - стандартни и нестандартни с предварителна поръчка - различни дебелини: от ф1,5 до ф4мм, различни отвори: от 1х1 до 8х8см, височина до 5 метра.


Като производител, ние можем да Ви осигурим най-добрите условия, ако сте търговец и/или инвеститор.
© 2024 Ферит ЕООД. Всички права запазени. | Условия за ползване | Доставка | Бисквитки