Внимание! При получаване на поръчки от онлайн магазин ogradnamreja.bg се предлага опция ПРЕГЛЕД ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ. Моля, заявете опцията за ПРЕГЛЕД преди заплащане на наложен платеж при оформяне на поръчката. Ако установите разминаване или някакво друго несъответствие с поръчания продукт, имате право да рекламирате и върнете поръчката според реда описан в раздел XI от Условията за ползване на онлайн магазина.Доставката на поръчаните от Вас стоки се осъществява по един от следните варианти:

1. Изпращане с куриерска фирма до адрес, посочен в поръчката или до офис на курерската компания, като куриерската услуга и съпътстващите я услуги се заплащат от клиента.
2. Доставка на поръчката с транспортна услуга на Доставчика до посочен адрес. Услугата се заплаща от клиента по предварително оферирана цена от Доставчика.
3. Получаване от производствен цех в с. Войводиново, обл. Пловдив

Запазваме си правото да не извършваме доставка и да отказваме поръчки на клиенти, за които имаме информация, че са били некоректни в минал период от време.Поръчките направени през Сайта www.ogradnamreja.bg се обработват през работно време и изпращат както следва:

- поръчките за налични продукти се обработват в рамките на три работни дни след като са поръчани през Сайта,
- при липса на количества или наличност клиента се уведомява чрез email или на оставен от него телефонен номер за възможния срок на изработка на поръчката и последваща планирана дата на доставка,
- поръчки за населени места, в които няма офис на куриерска фирма, се доставят по график от същата обикновено два пъти в седмицата и се обслужват от най-близкия офис на куриерската фирма.

Графикът за доставка за конкретно населено място, адресите, както и телефоните за връзка с регионалните офиси на куриерска фирма Спиди АД можете да видите на страницата  - www.speedy.bg, а за информация за офисите на ЕКОНТ - www.econt.com

Вие имате възможност да изберете доставка с куриери TranspressSpeedy или Еконт, при които разходите са за сметка на онлайн магазина, а в цената на поръчката се начислява обявената такса според избрания начин на доставка. Тези куриерски фирми предлагат услуга до офис и до врата, включително и в събота. Информираме Ви, че съботните доставки имат по-висока цена от обичайната.Срокове на доставка

След като сте направили поръчката и получите потвърждение по е-мейл от онлайн магазина, ние подготвяме изпращането на поръчката до 3 работни дни, а куриерът изпълнява доставката до Ваш адрес или техен офис. Ако не бъдете намерен на адреса и/или няма друго лице, което да приеме пратката вместо Вас, куриерът Ви предоставя варианти за доставка в друго време или място. При невъзможност за доставка пратката ще се върне на подателя, а Вие може да направите повторна поръчка.

Задължително е да имате записан мобилен телефон от български оператор при подаване на поръчката, направена през Сайта, на който куриерът да се свърже с Вас при доставката. Стандартният срок за доставка е от 1 до 5 работни дни. Доставчикът ще положи всички усилия да нареди и извърши доставката в най-кратки възможни срокове.

Доставката от куриерската фирма се извършва в рамките на работното време, регламентирано от самата нея, освен в случаите когато е указан фиксиран час за доставка (което се заплаща допълнително според тарифата на куриера).

Ogradnamreja.bg предлага и експресна доставка на поръчките, която се заплаща допълнително. Условията за експресна доставка са в зависимост от населеното място и избраната куриерска фирма. 

При невъзможност да се свържем с клиент по телефон или имейл, съответната поръчка се анулира. Моля, предоставяйте валидни телефони от български оператори!
© 2024 Ферит ЕООД. Всички права запазени. | Условия за ползване | Доставка | Бисквитки