В опит да отговори максимално бързо на търсенето на клиентите, Ферит ЕООД извършва доставки на оградни мрежи до конкретен обект на клиента.

За целта е необходимо само да позвъните на телефонен номер 0896821867 и да заявите Вашата поръчка.

Благодарение на собствен камион, който може да превози наведъж 1000 метра оградна мрежа, сме предпочитан доставчик и от фирми, които заграждат големи площи. В тази връзка можем да посочим, че в последните няколко месеца се наблюдава голямо увеличение на изграждащите се фотоволтаични паркове на големи територии.

Една от причините е високата цена на тока, която кара фирмите да търсят начини да бъдат енергийно независими, както и подтиква хората с възможности да инвестират.

В Бъгария вече навлиза концепцията за съвместното разработване на един и същ участък земя за соларни фотоволтаични мощности и конвенционално земеделие – това е известно като агриволтаика.

Според различни проучвания соларните панели увеличават земеделската производителност на сухи, ненапоявани обработваеми земи. Тези резултати са добра индикация и за това, че разполагането на соларни панели върху пасища или ниви би могло да увеличи добивите от културите, заключават учените.

Засега агриволтаиката е слабо позната в България, но през последните няколко месеца се забелязва бум в търсенето на земеделски земи за изграждането на фотоволтаични инсталации и ние с радост можем да посочим, че голяма част от изградените вече обекти предпочетоха оградната мрежа на Ферит ЕООД.
© 2024 Ферит ЕООД. Всички права запазени. | Условия за ползване | Доставка | Бисквитки